Una vintena de municipis catalans, afectats pels talls elèctrics

Alcaldes socialistes es reuneixen aquest dimecres amb Endesa davant la manca de resposta del Govern

Els talls en el subministrament elèctric que estan patint nombrosos municipis de Catalunya afecten més de 200.000 persones d’una vintena de localitats, segons les primeres dades de l’informe que està elaborant el PSC. Per això, i davant la manca de resposta de la Generalitat, alcaldesses i alcaldes socialistes es reuniran demà dimecres amb responsables de la companyia Endesa.

“Els i les socialistes encara esperem explicacions del Govern, una mostra més que defugen les seves responsabilitats i no ofereixen cap solució. Per això, abordarem directament amb la companyia aquesta problemàtica, que no pot allargar-se més”, ha explicat el secretari de Política Municipal del PSC, Jaume Collboni.

També ha avançat que “l’informe que hem encarregat ens permetrà tenir una radiografia precisa de les zones i barris afectats per aquests talls de subministrament, amb nombre d’incidències, la seva durada i llars afectades i, a partir d’aquí, emprendre les accions necessàries de manera coordinada i solucionar d’una vegada aquesta situació de vulnerabilitat i indefensió que pateixen milers de famílies”.

Per ara, els municipis que han manifestat problemes greus amb el subministrament són Barberà del Vallès, Barcelona, Badalona, Castellbell i el Vilar, Cerdanyola del Vallès, Esparreguera, Figueres, Girona, Granollers, Igualada, Les Masies de Voltregà, Lliçà d’Amunt, Masquefa, Ripollet, Sabadell, Sant Hipòlit de Voltregà, Terrassa i Torrelles de Llobregat.

(Visited 145 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari