Quin ha estat l’últim polític víctima de les brometes a TV3 de Jair Domínguez i Peyu?

L’ex-portaveu dels comuns al Parlament de Catalunya, Joan Coscubiela. Ha estat en el programa Bricoheroes que han pujat al canal de youtube de TV3 aquest diumenge 10 de gener. El programa ha estat precedit d’una promoció que s’ha emès per TV3 en nombroses ocasions. Al video promocional es veia els dos responsables del programa Jair Domínguez i Lluís Jutglar (Peyu) fent un parell de comentaris. En el segon, Peyu es pregunta “el vot és secret o l’ensenyem com el Coscubiela?”. Pregunta a la qual Jair respon burlant-se i girant-se d’esquena.

L’altra part de l’espot està dedicada a una altra pregunta que Peyu deixa en l’aire: “Què és millor: ser francès o ser espanyol, que és el que hem acabat sent?”.

Tant en la promoció com en tots els programes de Bricoheroes els dos presentadors intervenen vestits amb roba que porta etiquetes d’una de les empreses patrocinadores del programa: Fesmés. De moment, encara no han sortit mai han roba patrocinada per una altra de les empreses que posa diners en aquest programa: Petrolis independents, propietat del president de la Cambra de Comerç de Barcelona i candidat número 3 en la llista de Barcelona de JxCAT a les properes eleccions al Parlament, Joan Canadell.

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha pagat 250.000 euros per 20 programes de Bricohereoes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides