Quina exconsellera de la Generalitat dona suport al Partit Nacionalista de Catalunya?

Maria Eugènia Cuenca
Maria Eugènia Cuenca

Maria Eugènia Cuenca. Segons va informar el Partit Nacionalista de Catalunya (PNC) a través del seu compte de Twitter el passat 3 de gener, Cuenca va avalar amb la seva firma la candidatura que lidera Marta Pascal perquè pugui presentar-se a les eleccions al Parlament del proper 14 de febrer. Al tractar-se d’una nova formació política, la llei l’obliga a recollir el número d’avals equivalents al 0,1% del cens electoral de cada circumscripció.

El partit postconvergent també va aprofitar per recordar a Twitter que Cuenca va ser la primera dona consellera al govern de la Generalitat el 1992. En aquest sentit, va ser consellera de Governació durant un dels governs de Jordi Pujol, entre el 1992 i el 1995. Militant de CDC, també va ser diputada al Parlament de Catalunya i al Congrés dels Diputats així com secretària general d’Ensenyament entre el 1982 i el 1986, entre altres responsabilitats.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides