VÍCTOR FONT, AMB PROBLEMES, DEMANA UNA PRÒRROGA PER A RECOLLIR LES SIGNATURES

La situació com a conseqüència de les noves restriccions decretades per les autoritats sanitàries ha provocat nervis en més d’una candidatura, per no dir en gairebé totes. A falta de que avui es reuneixi el  PROCICAT per a atendre una consulta de la Junta Electoral blaugrana, el confinament perimetral previst des d’avui fins al dia 17 de gener afecta directament al delicat procés de recollida de signatures precisament en els dies que es requereix, inevitablement, una major mobilitat, en principi prohibida.

La Junta Electoral, inicialment, és partidària de mantenir el calendari i els terminis previstos ja que la missatgeria i els repartidors, activitats essencials, continuaran funcionant normalment.

Una altra cosa és el probable tancament tècnic de les seus electorals aquest cap de setmana, dies 9 i 10 de gener, per no considerar-se una activitat social essencial. Si el  PROCICAT ho autoritza, com s’espera, ateses les especials circumstàncies, dimensió i transcendència social de les eleccions del FC Barcelona, la fase de recollida i lliurament de paperetes, que finalitza dilluns vinent dia 11, no hauria d’alterar-se per aquest motiu.

Una altra cosa és que les autoritats sanitàries i polítiques acabin decidint si el dia 24 és possible votar o no, que dependrà de les xifres de la pandèmia.

El rellevant ha estat la reacció dels candidats, que han sol·licitat ràpidament ajornament, pròrroga i suspensió de la recollida de signatures a la vista de la possible incidència de les mesures de tancament municipal de la mobilitat. Una excusa amb causa aparent i un últim salvavides per a aquelles candidatures que ja es veuen incapaces d’aconseguir les signatures necessàries. La sorpresa és que una de les candidatures que ha demanat desesperadament una pròrroga ha estat la de Víctor Font, transmetent la sensació que la seva precandidatura pot estar tenint més problemes dels previstos per a arribar a les signatures. Altres fonts periodístiques han confirmat que la seva seu no està precisament saturada de visites. Si acaba no passant les signatures àmpliament o no les aconsegueix seria una de les bombes d’aquesta campanya i la demostració de la singularitat d’aquestes eleccions, com totes les del FC Barcelona, que es regeixen per paràmetres que res tenen a veure les sensacions mediàtiques i el control de l’entorn periodístic. Tampoc per haver arrencat dos anys abans que la resta.

A Víctor Font no li han ajudat, per a res, els seus continus passos en fals i sobretot haver-se quedat sense Xavi i sense Jordi Cruyff per als seus plans immediats després d’haver-los esmentat i publicitat durant mesos com la clau del seu projecte.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.