La justícia belga torna a negar l’extradició de Lluís Puig

L'exconseller segueix reclamat pel Tribunal Suprem per presumpta malversació en l'1-O

Lluís Puig
Lluís Puig

El Tribunal d’Apel·lació de Brussel·les ha rebutjat la petició d’extradició a Espanya feta pel Tribunal Suprem contra l’exconseller de Cultura, Lluís Puig, al qual s’acusa d’un presumpte delicte de malversació de Fons públics vinculat a l’organització de la consulta independentista de l’1-O. El passat 7 d’agost un tribunal belga de primera instància va decidir que el Suprem espanyol no era competent per reclamat l’extradició.

Lluís Puig, en un missatge a Twitter, ha dit: “2n tribunal de la 3a euroordre: NO HI HA EXTRADICIÓ! Justícia europea, Nacions Unides, Amnistia Internacional, Nobels de la Pau, 500 parlamentaris de 30 països diferents,… Què cal més, Espanya? Prou persecució ideològica i prou repressió. La lluita per la llibertat continua arreu”.

Es dona la circumstància que la decisió el tribunal de Brussel·les no és definitiva i la Fiscalia belga la pot recórrer en les pròximes 24 hores davant el Tribunal de Cassació, el qual, però, tan sols pot analitzar si hi ha hagut defectes de forma en el procediment.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.