Anna Grau, número dos de Ciutadans pel 14-F

La periodista anirà a la llista taronja acompanyant Carlos Carrizosa

La periodista Anna Grau anirà de número dos a la llista de Ciutadans a les eleccions al Parlament de Catalunya del pròxim 14 de febrer. Grau compartirà cartell electoral amb el cap de llista de la formació taronja, Carlos Carrizosa.

Anna Grau, periodista i presidenta de Societat Civil Catalana a Madrid, es va afiliar a Ciutadans el novembre del 2019 de la mà de l’actual líder del partit, Inés Arrimadas, coincidint amb la dimissió de l’aleshores president de la formació, Albert Rivera, després de la batacada electoral que va patir Cs a les eleccions generals.

Es dona la circumstància que Grau acabarà ocupant el lloc el qual havia d’ocupar Lorena Roldánla fins fa poc senadora i portaveu de Ciutadans al Parlament de Catalunya, que ha trencat el carnet de la formació taronja per fitxar pel PP i anar de número dos a la llista del candidat popular pel 14-F, Alejandro Fernández.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “Anna Grau, número dos de Ciutadans pel 14-F”

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.