Anna Grau, número dos de Ciutadans pel 14-F

La periodista anirà a la llista taronja acompanyant Carlos Carrizosa

La periodista Anna Grau anirà de número dos a la llista de Ciutadans a les eleccions al Parlament de Catalunya del pròxim 14 de febrer. Grau compartirà cartell electoral amb el cap de llista de la formació taronja, Carlos Carrizosa.

Anna Grau, periodista i presidenta de Societat Civil Catalana a Madrid, es va afiliar a Ciutadans el novembre del 2019 de la mà de l’actual líder del partit, Inés Arrimadas, coincidint amb la dimissió de l’aleshores president de la formació, Albert Rivera, després de la batacada electoral que va patir Cs a les eleccions generals.

Es dona la circumstància que Grau acabarà ocupant el lloc el qual havia d’ocupar Lorena Roldánla fins fa poc senadora i portaveu de Ciutadans al Parlament de Catalunya, que ha trencat el carnet de la formació taronja per fitxar pel PP i anar de número dos a la llista del candidat popular pel 14-F, Alejandro Fernández.

(Visited 1.839 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Anna Grau, número dos de Ciutadans pel 14-F”

Feu un comentari