Quin privilegi manté Jordi Pujol?

Jordi Pujol a la comissió parlamentària d'investigació de la corrup
Jordi Pujol a la comissió parlamentària d'investigació de la corrupció d'ell i la seva família

L’expresident de la Generalitat manté el privilegi de ser rebut per les més altres autoritats del Liceu. Jordi Pujol va ser un dels molts assistents a una de les funcions de La Traviata, que ha triomfat al Liceu aquest passat mes de desembre.

A més d’ocupar la llotja de la Generalitat, Pujol va ser acollit amb tots els honors pel president del Patronat del Liceu, Salvador Alemany, i el director general, Valentí Oviedo, els quals el van sortir a rebre a la porta d’entrada, van compartir confidències i els dos directius van acompanyar l’expresident i els seus tres acompanyants a la seva localitat, la qual cosa només està reservada a les més altes autoritats.

El Liceu és un consorci format per les principals administracions i del qual també en formen part diverses entitats financeres, les quals van aportar diners per la seva reconstrucció després de l’incendi del 31 de gener de 1994, aviat farà 27 anys. Les institucions que en formen part són la Generalitat de Catalunya, el Govern espanyol a través del Ministeri de Cultura, l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona. En el patronat es manté l’exconsellera Irene Rigau en representació de la Generalitat, on comparteix taula amb la consellera Àngels Ponsa, el regidor de l’Ajuntament de Barcelona Joan Subirats o la presidenta de la Diputació, Núria Marín.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

2 comentaris a “Quin privilegi manté Jordi Pujol?”

  1. Penso que el privilegi el tenen els que l’han convidat.Tant si es vol com si no , la tasca de Pujol per Catalunya va ser gegantina i ara no seríem on som sense l’afany que hi va posar. Molt per damunt d’ altres que se li recriminen. La Catalunya que tenim , ja no seria Catalunya si haguessin governat uns altres, i ara ho podem constatar amb els del 155. O no?

    Respon

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.