L’Inspector General de l’Exèrcit sobre l’operació contra la covid-19: “Vam sentit de prop l’agraïment i afecte sincer dels catalans”

Pere Aragonès ha rebutjat assistir a la Pasqua Militar perquè afirma que hi ha moltes notícies que indiquen que els militars han recolzat "plantejaments especialment hostils amb Catalunya i amb l’independentisme"

Fernando Aznar
Fernando Aznar

L’Inspector General de l’Exèrcit, Fernando Aznar, ha destacat aquest dimecres, en el marc de la Pasqua Militar, la gratitud que van sentir les forces armades durant l’Operació Balmis contra la covid-19 a Catalunya que va tenir lloc entre març i juny de 2020: “Vam rebre un tracte exquisit de les autoritats, amb notables mostres d’hospitalitat i generositat, i vam sentir de prop l’agraïment i afecte sincer dels catalans”.

Aznar ho ha dit poques hores després que el vicepresident de la Generalitat amb funcions de president, Pere Aragonès, refusés assistir a l’acte perquè “són moltes les notícies que vinculen les forces armades de l’Estat espanyol amb actituds antidemocràtiques i mostres de suport a plantejaments especialment hostils amb Catalunya i amb l’independentisme.”

El tinent general Aznar també ha aprofitat la seva intervenció per parlar de la importància que Felip VI dona a valors com la unió i la solidaritat entre espanyols en moments com l’actual: “S.M. el Rei ens recorda que comptem amb una societat forta i un Estat sòlid, que no som un poble que es rendeixi en els moments difícils, i que els espanyols, units i solidaris, som capaços d’exercir un gran esforç col·lectiu en el que cada un doni el millor de si mateix”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides