Les xarxes socials recorden a Borràs que JxCat està al govern de la Generalitat després que assegurés que és necessari un canvi d’executiu

Representants d'ERC també s'han sumat a les crítiques a la candidata postconvergent

Laura Borràs
Laura Borràs

Desenes d’usuaris de Twitter amb sensibilitats polítiques molt variades, entre ells representants públics, han recordat a la candidata de JxCat a la Presidència de la Generalitat, Laura Borràs, que el seu partit forma part de l’actual executiu català després que aquesta afirmés que Catalunya “necessita un canvi de govern”. Fins i tot, membres d’ERC han carregat contra ella.

És el cas de la secretària quarta de la Mesa del Parlament en la legislatura que s’acaba de cloure, Ruth Ribas, que li ha recordat que “ella n’ha format part” o del també diputat en aquesta última legislatura, José Rodríguez, que l’ha interpel·lat insinuant-li que “deu ser que no volen governar aquest cop, o que no vol governar amb ERC i vol fer majories amb altres”.

Per part de l’oposició, Blanca Navarro (Cs) li ha respost a Borràs: “Tens tota la raó Laura, Catalunya necessita un canvi de Govern, necessita deixar enrere el nacionalisme, necessita un Govern que miri per TOTS, necessita Ciutadans”.

Ferran Pedret, del PSC, ha assenyalat que “si n’és negatiu, el balanç de l’obra de l’actual govern de JxCAT i ERC, que la candidata de la principal força política que l’integra diu coses com aquesta, i fa dies que fa campanya provant de simular que no hi té res a veure”.

Així mateix, David Cid, d’En Comú Podem, ha contestat a la candidata postconvergent que “Catalunya  necessita urgentment posar fi al Govern de JuntsxCat i ERC” i li ha recordat el “caos”, la “paràlisi”, les “baralles”, la “manca de planificació”, que no hi ha “cap horitzó de futur…”. “Només En Comu Podem farem el canvi possible”, ha afegit.

Per part de la CUP, Eulàlia Reguant ha titllat l’actual executiu català de “govern de Schrodinger” pel famós experiment mental del gat que pot estar simultàniament viu i mort. També li ha dit que “qualsevol diria que el seu partit no està al govern o ella no va en va formar part, o el número 1 per Lleida no n’és conseller, o els números 7 i 11 per Barcelona o que la número 6 no n’és la portaveu”. “Però sí: necessitem eleccions i un canvi de govern”, ha emfatitzat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.