L’oposició esclata contra Budó per haver regalat una urna de l’1-O a ‘Cap Nen Sense Joguina’

La consellera de la Presidència ha justificat l’obsequi assegurant que “l’1 d’Octubre vam votar que volíem un futur millor pels nostres nens i les nostres nenes”

Meritxell Budó
Meritxell Budó

Els partits de l’oposició al Parlament de Catalunya han carregat durament contra la consellera de la Presidència, Meritxell Budó, per haver regalat una urna, firmada per ella mateixa, del referèndum il·legal de l’1 d’octubre a la campanya ‘Cap Nen sense joguina’, que va dirigida a famílies en risc d’exclusió social.

En un vídeo publicat a les xarxes socials, Budó ha explicat que ha fet aquest regal perquè “l’1 d’Octubre vam votar que volíem un futur millor, un futur millor pels nostres nens i les nostres nenes”. “I per tant he pensat que aquest objecte era molt adequat perquè si volem un futur millor ens cal poder tornar a decidir lliurement quin ha de ser el futur del nostre país”, ha afegit.

Ciutadans ha avisat, a Twitter, que el vídeo “pot resultar desagradable pels demòcrates” i ha preguntat als independentistes “si ni la nit de Reis podeu aparcar la vostra obsessió separatista?”.

Per la seva part, Beatriz Silva (PSC) ha lamentat que “en comptes de revertir les retallades i baixar les taxes vergonyoses de pobresa infantil, regalen una urna de l’1-O a la infància sense joguines”. “Els nens i nenes no necessiten “votar un futur millor”, necessiten un govern que inverteixi i no faci propaganda amb la seva situació”, ha assenyalat.

Finalment, Eva Parera (PPC) ha afirmat que és una “llàstima utilitzar una campanya de recollida de joguines per fer política identitària” i ha subratllat: “sense ànima”.

(Visited 1.266 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “L’oposició esclata contra Budó per haver regalat una urna de l’1-O a ‘Cap Nen Sense Joguina’”

Feu un comentari