Joana Ortega torna i encén les alarmes a JxCat pel 14-F

L’exvicepresidenta de la Generalitat i antiga dirigent d’Unió Democràtica Joana Ortega ja ha complert la seva pena d’inhabilitació pel 9-N. I ha decidit tornar a la primera línia de la política catalana.

Lluny del que alguns podrien esperar, no ho fa de la mà de JxCat, on han anat a parar molts dels independentistes provinents de l’extinta CiU, ni tampoc d’Units per Avançar, la formació hereva d’Unió, que s’ha alineat amb el PSC. Ho fa com a número dos de la llista del PDECat que lidera l’exconsellera Àngels Chacón. Això, afegit al fet que noms de l’antiga CiU com Joan Rigol o Andreu Mas-Colell s’han unit també simbòlicament a aquesta candidatura, ha encès les alarmes a JxCat.

El missatge de ser la “nova CiU independentista” temen que els mermi l’espai amb el qual fins ara comptaven per superar ERC el 14-F vinent.

(Visited 10.795 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Joana Ortega torna i encén les alarmes a JxCat pel 14-F”

Feu un comentari