Iceta diu que no està preocupat per si acaba sent ministre de Sánchez

El líder del PSC defensa que està concentrat en fer president de la Generalitat a Salvador Illa

Iceta i Sánchez

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, assegura que no el preocupa si acabarà sent ministre de l’executiu de Pedro Sánchez, ara que ja ha estat descartat com a candidat dels socialistes catalans a la presidència de la Generalitat. En una entrevista a TVE, Iceta ha afirmat que “no forma part de les meves preocupacions immediates” el fet de ser ministre.

Miquel Iceta ha afirmat també que el fet que acabi o no formant part de l’executiu central “només ho sap el president del Govern” i que, en tot cas, “fins que no ho vegi al BOE, no és”. En aquest sentit, Iceta ha dit que “ho miro amb molta tranquil·litat, i des del punt de vista del qui ara del que està totalment implicat és en la campanya per fer president de la Generalitat a Salvador Illa“.

El líder del PSC ha tancat el tema dient que “tothom sap que les crisis de govern, els canvis en els governs, perquè a vegades triguen el seu temps” i que “a vegades es generen expectatives que després no es compleixen”, reblant que “per tant, és prematur especular al respecte”.

Sobre la possibilitat que el PSC pogués pactar amb ERC després de les eleccions al Parlament de Catalunya del pròxim 14 de febrer, Iceta ha respost que “per què? Però si ERC vol un referèndum per la independència”. Iceta ha defensat que “ens posarem d’acord amb qui digui que la prioritat u és la pandèmia, la dos l’economia, la tres és la cosa social i la quatre és establir grans acords amb grans majories”.

Iceta també ha defensat el fet que Salvador Illa no revelés que seria finalment el candidat del PSC per les eleccions del 14-F. Iceta ha assegurat que Illa “s’hagués deixat matar abans d’anunciar una cosa que havia d’anunciar jo”.

(Visited 169 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Iceta diu que no està preocupat per si acaba sent ministre de Sánchez”

Feu un comentari