Torra, processat per desobediència en la seva segona causa sobre la pancarta de suport als presos

Les diferents parts tenen 10 dies per presentar els escrits d’acusació i defensa

Quim Torra
Quim Torra

El jutjat d’instrucció número 24 de Barcelona ha processat per desobediència a l’expresident de la Generalitat, Quim Torra, per no acatar les resolucions judicials sobre la pancarta de suport als presos independentistes penjada al Palau de la Generalitat durant període electoral. La magistrada que instrueix la segona causa sobre la pancarta considera que l’expresident català va incórrer en una “contumaç rebel·lia”.

En aquest sentit, a l’auto, la jutgessa hi indica que “sense que això impliqui valoracions anticipades, la conducta de l’investigat demostra indiciàriament una contumaç rebel·lia enfront d’allò que va ordenar” el TSJC.

Les diferents parts tenen ara 10 dies per presentar els escrits d’acusació i defensa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides