Parera fitxa pel PP amb el vistiplau de Valls

Alejandro Fernández segueix amb els fitxatges pel 14-F entre les formacions de centredreta

Eva Parera

La regidora de la formació Barcelona pel Canvi, Eva Parera, serà la número tres de la llista del Partit Popular per les eleccions al Parlament de Catalunya del pròxim 14 de febrer. Així, la que també va ser militant d’Unió Democràtica i d’Units per Avançar. Parera també va estar al darrere de la creació de la Lliga Democràtica.

El pas de Parera d’anar a les llistes populars pel 14-F que encapçala Alejandro Fernández ha comptat amb el vistiplau del líder de Barcelona pel Canvi, Manuel Valls. De fet, la formació de Valls ha fet públic un comunicat en el qual diu que “aplaudeix el gest de responsabilitat d’aquells partits polítics que han optat per obrir les seves llistes a candidats procedents d’altres formacions (…), però que tenen en comú la defensa de la democràcia, l’Estat social de Dret i la Constitució del 78”.

Papera, tot i anar a les llistes del PP a les pròximes eleccions autonòmiques catalanes, seguirà mantenint la seva acta de regidora a l’Ajuntament de Barcelona dins les sigles del partit de Valls. També els membres de Barcelona pel Canvi, Albert GuivernauCarlos Rivadulla formaran part de les llistes del PP pel 14-F.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides