El risc de rebrot per covid a Catalunya augmenta perillosament

L'executiu català ha decidit noves restriccions per l'empitjorament de les dades

Un sanitari agafant mostres de Covid-19

Les darreres dades sobre l’afectació per covid-19 a Catalunya que ha publicat el Departament de Salut indiquen un augment del risc de rebrot, que se situa en 500, 78 punts per sobre de l’anterior dada. Les xifres de Salut també indiquen que ha pujat 16 centèsimes, fins a 1,27, la velocitat de contagi (Rt).

A Catalunya, en les darreres 24 hores s’han declarat 1.319 pacients, amb 144 nous malalts ingressats a hospital, 7 dels quals han hagut d’ingressar en Unitats de Cures Intensives (UCI). També han mort per covid-19, 32 persones a Catalunya des d’ahir.

Pel que fa a xifres globals, actualment a Catalunya hi ha 2.084 pacients ingressats per covid-19 a centres hospitalaris, 392 dels quals a UCI. El nombre de casos acumulats d’afectats per la malaltia puja a 406.443 persones, mentre que es calcula que ja han mort 17.223 persones a causa de la pandèmia. Segons Salut, també s’han vacunat fins ara 8.293 persones.

Amb la tendència que marquen les darreres dades d’afectació per covid-19, des del Salut s’han decretat noves mesures restrictives amb la intenció de revertir aquestes dades.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.