Dolors Bassa demana Quim Torra que calli

“Des de fora és molt fàcil fer la crítica quan no has de prendre decisions”, li recorda a l’ex-president de la Generalitat

L'ex-consellera Dolors Basssa, en l'entrevista amb naciodigital.cat

L’ex-consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, considera “inoportunes” les crítiques que ha fet l’ex-president de la Generalitat Quim Torra, els darrers dies, al govern de la Generalitat per la forma com està gestionant el combat contra la pandèmia de la Covid-19. En una entrevista a naciodigital.cat, Bassa, des de la presó de Puig de Les Basses,  considera que Torra “s’hauria de mantenir a un nivell més institucional i que no hauria de fer la crítica”. “Ara està gestionant una altra gent i des de fora és molt fàcil fer la crítica quan no has de prendre decisions”, afegeix.

Bassa creu que “no és propi d’un ex-president dir com s’ha de gestionar en aquests moments”. “Per tant, no em semblen bé les crítiques que fa” diu i atribueix aquestes crítiques a que “potser té en compte uns amics, un entorn determinat”. Probablement es refereix a l’epidemiòleg Oriol Mitjà, que el va assessorar en la lluita contra la pandèmia quan era president i que darrerament s’ha mostrat molt crític amb la gestió del departament de Salut.

Aquestes reflexions de l’ex-consellera poden tenir a veure amb la seva militància a ERC, partit al qual també pertany la consellera de Salut, Alba Vergés, focus de les acusacions de Torra i Mitjà, tots dos vinculats a JxCat, principal adversari d’ERC en l’espectre independentista en les properes eleccions al Parlament, el 14 de febrer.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides