Quin polític no revalidarà el triplet de càrrecs públics després del 14 de febrer?

Parlament de Catalunya
Parlament de Catalunya

Ferran Mascarell. El fet que no hagi estat inclòs a la proposta de candidatura que ha presentat l’executiva de JxCat pel proper 14 de febrer, i que ha de ratificar la militància, l’impossibilita de seguir mantenint el càrrec de diputat al Parlament de Catalunya que ha ocupat entre el 2018 i el 2020. D’aquesta manera, Mascarell no reeditarà al febrer el triplet de càrrecs públics que ostenta, ja que actualment també és regidor a l’Ajuntament de Barcelona i vicepresident tercer de la Diputació de Barcelona.

Mascarell s’havia presentat a les primàries de JxCat per ocupar un dels vuit llocs que hi ha just darrere la candidata de la formació a la Generalitat, Laura Borràs. Tanmateix, el polític postconvergent va obtenir 98 vots i va quedar en 25a posició. Mascarell es va quedar força lluny del vicepresident de JxCat, Josep Rius, que va ser el darrer en obtenir el bitllet per accedir directament a una de les posicions capdavanteres de la llista encapçalada per Carles Puigdemont.

Mascarell, que va militar també durant anys al PSC, ha estat, entre altres responsabilitats, conseller de Cultura durant els governs de Pasqual Maragall (2006) i d’Artur Mas (2010-2016), i delegat de la Generalitat a Madrid en dues ocasions.

(Visited 1.926 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari