Les campanyes de creativitat de les loteries catalanes del 2021 costaran quasi 900.000 euros

L’Entitat Autònoma de Jocs i Apostes va anunciar el concurs per aquests serveis integrals de publicitat el passat dia 23 i decidirà a qui els adjudica coincidint amb les eleccions del 14 de febrer

Campanya de promoció de La Grossa que va ser retirada aquest estiu

L’Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat (EAJA) va fer públic, el passat dia 23 de desembre, el concurs per adjudicar els “serveis integrals de publicitat (estratègia, creativitat, producció, accions especials de publicitat i comunicació i assessorament permanent del portafolis de productes de Loteries de Catalunya”. El pressupost d’aquesta licitació és de 742.148 euros que, afegint-hi l’IVA, s’apropa als 900.000 euros (897.999,08 euros). Les empreses que aspirin a fer-se càrrec d’aquests serveis tenen fins el 18 de gener per presentar les seves propostes. L’EAJA obrirà les pliques amb les diferents candidatures el 9 de febrer, cinc dies abans de les eleccions al Parlament.

Al concurs per la creativitat de les campanyes del 2020, l’empresa Garcia ideas e inspiración para marcas, entidades y demás entelequias, SL. es va fer amb l’encàrrec més valorat econòmicament, el que corresponia a La Grossa per prop de 630.000 euros. El concurs per realitzar aquests serveis per les loteries de la Generalitat l’any vinent està dividit en tres lots. Un, limitat a La Grossa. Un altre està dedicat a la creativitat i la producció de la 6/49, el Rasca Ràpid, el Trio i L’Express. I un tercer, a la introducció al mercat d’un nou sorteig, que es dirà La Dooble.

El lot de La Grossa té un pressupost de licitació de 623.000 euros; el de la Dooble, de 200.000, i el dels altres sortejos, de 75.000. Les empreses concursants han de presentar un pla de comunicació que inclogui “objectius, estratègia creativa, pla d’acció, propostes creatives, producció de les peces creatives, creació i producció de les campanyes de publicitat i accions de publicitat i comunicació incloent l’estratègia digital i l’assessorament permanent durant la vigència del contracte”. Aquest contracte tindrà vigència fins el 31 de desembre de l’any que ve.

Garcia ideas e inspiración para marcas, entidades y demás entelequias, SL. es presenta al concurs amb la taca que representa que l’EAJA va haver de retirar, aquest estiu, una campanya de publicitat seva de La Grossa. L’eslògan de la campanya era: “Et preocupa la distància social? Prova l’ascens social”. El vicepresident del govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, de qui depèn l’EAJA, va anunciar la retirada de la campanya donant la raó als qui la van criticar en considerar immoral l’associació entre l’ascens social i la compra de bitllets d’una loteria.

La venda de bitllets de loteria de La Grossa de Cap d’Any ha caigut un 30% en relació a l’any passat, segons va reconèixer fa uns dies el director de l’EAJA, Jaume Torrabadella.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides