Salvador Illa: “Estic preparat per presidir Catalunya”

L'encara ministre de Sanitat ha afirmat que es pren el repte "com un acte de servei"

Salvador Illa ha acceptat encapçalar la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament previstes per al 14 de febrer. Després del Consell Nacional del partit, aquest dimecres, l’encara ministre de Sanitat ha afirmat que es pren el repte “com un acte de servei”.

“Soc un servidor públic i he procurat ser sempre on podia ser útil i resoldre problemes. Em diuen els companys que puc ser útil per resoldre la situació que viu Catalunya. I l’única cosa que els puc dir és que estic preparat per presidir Catalunya. Accepto la candidatura i m’ho prenc com un acte de servei”, ha manifestat.

Illa ha considerat “crucial” el moment que viu Catalunya i ha defensat que els socialistes treballen per la recuperació econòmica, la victòria contra el coronavirus i el retrobament amb Espanya: “Confio en Catalunya i torno a Catalunya. Confio en les capacitats dels catalans per superar les adversitats, vencent el virus, recuperant l’economia i apostant pel retrobament, sense revenges, tornant al punt en què vam deixar d’escoltar-nos”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides