Quim Masferrer ha cobrat 6.050 euros per cedir el 2020 la seva imatge a loteries de la Generalitat

L’any passat ja va promocionar La Grossa de Nadal amb un vídeo en el qual afirmava que comprar bitllets d’aquest sorteig “és fer país”

Quim Masferrer mostra un bitllet de La Grossa

L’Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat (EAJA) ha pagat 6.050 euros a l’humorista Quim Masferrer l’any 2020 per l’ús de la seva imatge. Al Registre de Contractació Pública, l’EAJA justifica aquesta despesa com a “drets d’imatge de Quim Masferrer pels cartells a implementar als punts de venda” de les loteries de la Generalitat, entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2020. L’empresa adjudicatària és “República de Guerrilla”, propietat de Masferrer.

L’humorista ja va participar en la promoció del sorteig de La Grossa de l’any passat penjant un vídeo al seu perfil a la xarxa d’Instagram. En aquest vídeo, Masferrer mostrava un bitllet de La Grossa i explicava que li havia regalat la seva mare i que li havia dit que aquesta loteria “és 100% catalana i 100% solidària”. A més, destacava que “et poden tocar 200.000 euros i va més enllà de loteries. És fer país”. El vídeo, penjat l’11 de desembre de 2019, va assolir 16.700 visites.

Masferrer va cobrar també 5.000 euros de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) per presentar el programa de La Marató de 2019. A TV3 presenta el programa El Foraster, que va començar el 16 de novembre la setena temporada i que dirigeix Marta Pahissa. Aquest programa és una coproducció de TV3 i l’empresa Brutal Media. La CCMA va contractar aquesta nova temporada d’El Foraster el passat 20 de maig. Li costa 982.612 euros. No se sap quan cobren les persones implicades en el programa perquè la CCMA assegura que les productores associades de TV3 no tenen perquè justificar aquestes despeses.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

2 comentaris a “Quim Masferrer ha cobrat 6.050 euros per cedir el 2020 la seva imatge a loteries de la Generalitat”

Deixa un comentari

Notícies més llegides