L’Audiència desestima definitivament una querella de Mediapro contra el Futbol Club Barcelona

Un jutjat de primera instància havia desestimat la querella que la productora de Jaume Roures i Tatxo Benet havia presentat contra el Barça per la transmissió d’un partit de futbol femení

Partit de futbol femení entre el Barça i l'Atlético de Madrid

L’Audiència Provincial de Barcelona ha desestimat de forma definitiva la querella que la productora Mediapro va presentar contra el Futbol Club Barcelona arran de l’emissió pel canal de televisió del Barça d’un partit del seu equip femení contra el de l’Atlético de Madrid. La productora dirigida per Jaume Roures i Tatxo Benet va adduir que el Futbol Club Barcelona no podia retransmetre en directe el partit perquè els dret audiovisuals de l’equip madrileny eren propietat de Mediapro. El jutjat de primera instància 47 va fallar a favor del Barça. Mediapro va recórrer la sentència i ara l’Audiència Provincial acaba de tancar el procés judicial negant-li la raó a la productora audiovisual.

El Barça podria emprendre ara accions legals contra Mediapro perquè també va denunciar el club a Youtube per la transmissió d’aquell partit i aquesta xarxa va tancar durant dues setmanes el canal del Barça a la plataforma. Els serveis jurídics del club tenen la querella contra Mediapro preparada però no la presentaran ara perquè l’entitat està en ple procés d’elecció d’un nou president. Mediapro va gestionar el canal Barça TV en la temporada que Joan Laporta va presidir el club. Laporta es torna a presentar a les eleccions per escollir nou president. Jaume Roures i Tatxo Benet apostaven, en principi, per un altre candidat: Víctor Font. Si qualsevol dels dos candidats és elegit president es dona per fet que la querella dels serveis jurídics del Barça contra Mediapro es quedarà al calaix.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides