Granados i Espadaler acompanyen Iceta al davant de la llista del PSC

La proposta, elaborada per la comissió electoral del partit, haurà de ser ratificada aquest dimecres

Miquel Iceta tornarà a estar acompanyat d’Eva Granados com a número dos i Ramon Espadaler -després renovar l’aliança electoral entre el PSC i Units per Avançar- com a número tres en la llista del PSC per Barcelona, mentre que la gran novetat és la incorporació en el quart lloc de l’escriptora Gemma Lienas, que va ser diputada dels comuns entre 2015 i 2017. L’exfiscal Carlos Jiménez Villarejo tancarà la llista, com ja va passar en els anteriors comicis de 2017.

Així figura en el dictamen elaborat per la comissió electoral de PSC, que haurà de ser ratificat aquest dimecres en una reunió extraordinària del consell nacional del partit. El cap de llista, que recaurà novament en la figura d’Iceta, també serà escollit demà.

Ferran Pedret, Alícia Romero, David Pérez, Assumpta Escarp, Pol Gibert i Esther Niubó completen els deu primers llocs de la llista per Barcelona.

Una llista que tancaran simbòlicament Carme Valls -com independent, en representació de Federalistes d’Esquerra-, l’exalcalde de Barcelona Jordi Hereu, la històrica alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet i exdiputada Manuela de Madre i, en últim lloc Villarejo.

A Tarragona és on el PSC presenta el seu fitxatge més sorprenent: per darrere de la cap de llista, Rosa Maria Ibarra, se situa Rubén Viñuales, fins ara portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Tarragona i que ha decidit dimitir com a regidor i trencar el carnet del partit per sumar-se al projecte socialista.

A Lleida, Òscar Ordeig repeteix com a cap de llista i tanca l’exconseller Antoni Siurana, mentre que la candidatura de Girona la lidera Sílvia Paneque i la tanca Eulàlia Lluch, filla del dirigent socialista Ernest Lluch, assassinat per ETA, una altra de les filles, Rosa Lluch, serà la número u d’En Comú Podem per Girona.

(Visited 618 times, 1 visits today)

avui destaquem

2 comentaris a “Granados i Espadaler acompanyen Iceta al davant de la llista del PSC”

  1. Els partits haurien de ser democràtics a nivell intern, poder elegir democràticament seus representants, programa,… No per número clar. Masses anys que van per número i dit.

    Respon

Feu un comentari