Demòcrates s’integra a les llistes de Junts per a les eleccions del 14-F

Antoni Castellà i Assumpció Laïlla formaran part de la candidatura del partit de Carles Puigdemont

Junts per Catalunya i Demòcrates han arribat a un acord per concórrer junts a les eleccions del 14-F, segons han anunciat Laura Borràs i Antoni Castellà aquest dimarts en una roda de premsa conjunta. Així, Demòcrates se suma a la candidatura de JxCat, que encapçalarà de manera simbòlica Carles Puigdemont, amb Borràs com a presidenciable i de número 2.

Tot i que Antoni Castellà es va imposar a les primàries del partit, Assumpció Laïlla hi anirà per davant. Ocuparà el número 16 a la llista per Barcelona, i Castellà, el 25. Borràs ha afirmat que “la unitat i la transversalitat no només s’han de predicar, també s’han de practicar”. I ha destacat que amb aquesta entesa es busca “la millor candidatura per assolir la independència”.

Castellà ha explicat que Demòcrates i JxCat han segellat l’acord amb un document polític, on s’explicita la necessitat de “recuperar l’estratègia guanyadora de l’1-O”. També se situa la “confrontació ciutadana i institucional, pacífica però contundent, com a via més realista per arribar a la independència” i es marca com a fita “assolir la majoria parlamentària i un govern independentista que tingui com a objectiu activar la DUI”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides