Castells denuncia “sectarisme” i una “dictadura del partit de Puigdemont”

El PDECat diu que assistirà "sí o sí" a la pròxima reunió sobre les eleccions del 14-F "convidats o no"

Marc Castells

L’alcalde d’Igualada i número tres del PDECat a les eleccions previstes per al 14 de febrer, Marc Castells, ha anunciat aquest dimarts que el seu partit serà “sí o sí” a la pròxima reunió del Govern amb els grups parlamentaris per abordar la celebració dels comicis. “El PDeCAT assistirà, convocat o no, a la propera taula”, ha afirmat en una roda de premsa telemàtica.

Castells ha denunciat “sectarisme” i una “dictadura del partit de Puigdemont” pel fet que no tenen representació pròpia a aquestes trobades, ja que hi assisteixen els grups parlamentaris –el PDeCAT està integrat dins del grup de JxCat al Parlament–, per això ha assegurat que tindran representació pròpia a la pròxima reunió, prevista per al dia 11 de gener, “convidats o no”.

Segons Castells, la formació ha adreçat “diferents notificacions” al president del Parlament, Roger Torrent, i al conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Bernat Solé, reclamant que se’ls permeti ser-hi. “Un partit té drets i deures. Nosaltres les obligacions sempre les hem complert i ara toca defensar els nostres drets”, ha argumentat, que ha asseverat que no permetran que els “robin la identitat” des de JxCat.

(Visited 2.449 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari