Castells denuncia “sectarisme” i una “dictadura del partit de Puigdemont”

El PDECat diu que assistirà "sí o sí" a la pròxima reunió sobre les eleccions del 14-F "convidats o no"

Marc Castells

L’alcalde d’Igualada i número tres del PDECat a les eleccions previstes per al 14 de febrer, Marc Castells, ha anunciat aquest dimarts que el seu partit serà “sí o sí” a la pròxima reunió del Govern amb els grups parlamentaris per abordar la celebració dels comicis. “El PDeCAT assistirà, convocat o no, a la propera taula”, ha afirmat en una roda de premsa telemàtica.

Castells ha denunciat “sectarisme” i una “dictadura del partit de Puigdemont” pel fet que no tenen representació pròpia a aquestes trobades, ja que hi assisteixen els grups parlamentaris –el PDeCAT està integrat dins del grup de JxCat al Parlament–, per això ha assegurat que tindran representació pròpia a la pròxima reunió, prevista per al dia 11 de gener, “convidats o no”.

Segons Castells, la formació ha adreçat “diferents notificacions” al president del Parlament, Roger Torrent, i al conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Bernat Solé, reclamant que se’ls permeti ser-hi. “Un partit té drets i deures. Nosaltres les obligacions sempre les hem complert i ara toca defensar els nostres drets”, ha argumentat, que ha asseverat que no permetran que els “robin la identitat” des de JxCat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides