Torra critica que no s’endureixin les restriccions per Cap d’Any

L'expresident reconeix el desacord amb el Govern i exigeix "mesures de restricció social", "ara no ens la podem jugar"

Quim Torra, amb mascareta
Quim Torra, amb mascareta

Quim Torra s’oposa a la decisió del Govern de no imposar més restriccions de cara a la nit de Cap d’Any. L’expresident de la Generalitat critica la decisió de l’executiu català i alerta que “ara no ens la podem jugar”. “Amb l’actual pressió assistencial, són necessàries mesures de restricció social”, afegeix.

Torra es mostra crític amb l’estratègia detallada aquest dilluns al migdia per la consellera de Salut, Alba Vergés, i el conseller d’Interior, Miquel Sàmper. “Em sap greu, però no puc compartir-ho”, destaca.

No és la primera vegada que l’expresident critica decisions dels que van ser els seus companys. En una entrevista a SER Catalunya, reclamava fa una setmana mesures més dures per frenar l’avanç de la pandèmia. “Una petició que li faria al meu Govern: ¿No podem, en aquestes festes, limitar-nos a celebrar el Nadal amb la nostra bombolla i acabar a les 10 de la nit? Hi ha coses que cauen pel sentit comú”, indicava. “Sense tenir tota la informació, m’atreveixo a fer aquest suggeriment”, afegia Torra, que també deia que ara que està “fora de l’huracà” veu el que passa i pateix “més que mai”.

“Els missatges han de ser molt clars, el meu era claríssim: confinament total; ara les coses han canviat”, opina Torra, crític amb les diverses veus que surten des del Govern.

El cert és que les diferències entre els diferents partits del Govern i la pròxima cita electoral fa impossible el consens i això provoca que no hi hagi noves restriccions, tot i que les dades de la pandèmia segueixen empitjorant.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides