Pfizer endarrereix un dia l’entrega de vacunes prevista per avui

La farmacèutica assegura que ha tingut un problema “en el procés de càrrega i enviament” des de la seva fàbrica de Bèlgica, que ja està resolt

La vacuna de Pfizer
La vacuna de Pfizer

La farmacèutica Pfizer ha comunicat a vuit països europeus, entre els que es troba Espanya, que ajorna fins aquest dimarts la propera entrega de vacunes contra la covid-19, prevista per aquest dilluns, per un problema en “el procés de càrrega i enviament” des de la seva fàbrica de Bèlgica. En aquest sentit, estava previst que Espanya rebés avui 350.000 dosis, de les quals 60.000 anaven destinades a Catalunya.

El Ministeri de Sanitat ha subratllat en un comunicat que, segons la farmacèutica, “la situació ja està resolta” i que la “pròxima entrega de vacunes s’endarrerirà unes hores i arribarà a Espanya el dimarts 29 de desembre”.

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha explicat que Pfizer els ha comunicat que les dosis estaran disponibles “demà a primera hora” als punts d’entrega i ha detallat que el problema que ha patit la farmacèutica era “relatiu al control de temperatura”.

En declaracions a la Cadena Ser, Illa ha augurat també que “a finals d’estiu” hi haurà un 70% de la població immunitzada a tota Espanya.

 

 

 

 

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides