Arriben les primeres vacunes

Es tracta d'una remesa de Pfizer, que ha arribat en camió des de Bèlgica per començar la vacunació diumenge

Les primeres dosis de la vacuna del coronavirus Pfizer es troben des de les 7.30 hores en un centre logístic de Guadalajara després de passar la nit a la caserna de la Guàrdia Civil de Lerma (Burgos). Han arribat en camió des de Bèlgica per començar la campanya de vacunació.

Es tracta d’un lliurament avançat amb el qual es realitzaran les primeres vacunacions aquest diumenge. A partir del dilluns, es produiran entregues setmanals amb una mitjana de 350.000 dosis.

Es tracta de lots de la vacuna desenvolupada pels laboratoris Pfizer i BioNTech, destinats als països de la Unió Europea, que van sortir el dimecres en contenidors tèrmics de la planta belga de Puurs i que ja es troben en un magatzem de Guadalajara.

Aquestes dosis es repartiran en les pròximes hores de forma equitativa entre els punts designats per totes les comunitats i ciutats autònomes amb l’objectiu que demà, diumenge, comenci la vacunació a tot l’Estat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides