Amb quina imatge han replicat la felicitació de la nit de Nadal de Toni Cruanyes?

Amb una que canviava imatges del Rei Felip VI al tuit de Cruanyes per unes altres de Carles Puigdemont. El presentador del Telenotícies vespre va penjar a Twitter una imatge en la qual es reproduïen nou pantalles. A la primera se’l veia a ell presentant el seu informatiu. A sis pantalles es veia el Rei Felip VI fent el discurs de Nadal (TVE1, 24H TVE, Cuatro, La Sexta, Antena 3 i Telecinco). A les altres dues, es podia veure la retransmissió del discurs del Rei pel canal 324 i l’escena d’un serial a 8TV. Cruanyes va afegir el text “Bon Nadal a tothom!”, acompanyat de les emoticones d’un arbre nadalenc, un Santa Claus i dues copes de cava. Lògicament, Cruanyes va penjar el seu tuit després d’acabar el TN vespre, la qual cosa fa suposar que va encarregar algú que li fes la foto amb què va il·lustrar-lo.

Ahir va circular profusament per les xarxes un muntatge fet a partir del tuit distribuït pel presentador de TV3 però canviant les imatges dels diferents canals. L’ex-president de la Generalitat Carles Puigdemont apareixia en set de les nou pantalles (TV3, 324, Canal33, Super3, Esport3, VilawebTV i El NacionalTV) mentre que a les altres dues s’hi veia Pablo Motos al programa El hormiguero (Antena3) i una imatge de la sèrie Mandalorian (Telecinco).

El tuit de Toni Cruanyes, autor del llibre “Un dels nostres”, va tenir molt bona acollida entre el món independentista que el segueix. Va superar els 11.000 ‘m’agrada’. Va rebre també crítiques dels que no en tenien prou amb què TV3 no emetés el discurs de Felip VI en directe però sí que ho fes el canal 324. El muntatge alternatiu va generar una intensa polèmica i moltes burles en el seu propi canal de twitter.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “Amb quina imatge han replicat la felicitació de la nit de Nadal de Toni Cruanyes?”

Deixa un comentari

Notícies més llegides