LAPORTA DEMANA 80.000 PAPERETES, EL DOBLE QUE VÍCTOR FONT

Joan Laporta està, com Víctor Font, malbaratant esforços econòmics que per descomptat no surten de la seva butxaca, sinó d’aquestes places de directiu que ha posat a subhasta i a la venda com algun altre precandidat. Només de la pancarta de Madrid es parla d’una inversió de 100.000 euros entre fabricació, instal·lació i els 40.000 euros per concepte de publicitat per els veïns d’un edifici que d’altra manera no haguessin tolerat entrar en aquest saló de la fama.

Vol guanyar en gran, deixar resoltes les eleccions el dia 14 amb la proclamació de candidats per evitar els debats electorals als quals, per descomptat, no vol anar excepte al de TV3, on jugarà a casa i on intentaran que cap dels altres candidats pugui brillar. Per això ahir a la nit, en un gest propi d’aquest gegantisme amb el que vol governar i apropiar-se de nou del Barça per als seus negocis i supervivència, va decidir ampliar a última hora el nombre de paperetes pujant fins a les 80.000 la xifra de paperetes sol·licitades.

No ho va fer per necessitat sinó per deixar molt clar que ell és el que més ha demanat i el que més lliurarà. Però, sobretot, per demanar el doble de Víctor Font i de Jordi Farré, que ronden les 40.000. Uns excessos que formen part de l’estratègia de recollida de cadascú i també d’aquelles gestes que tenen a veure amb propalar la sensació que serà invencible i que parà en unes eleccions on no té davant ni a Núñez ni a Rosell ni a Bartomeu.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.