La CCMA anuncia el programa de TV3 de Mònica Terribas i Jordi Basté que ha costat 1,35 milions

‘Nexes’ el realitzarà ‘Arena Sports Media’, una jove productora audiovisual, creada l’estiu de l’any passat, i que ja ha rebut també tres contractes de la Xarxa Audiovisual Local

Mònica Terribas i Jordi Basté, a la imatge promocional del programa Nexes, de TV3

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha anunciat, aquest dilluns 21 de desembre, que el primer trimestre de l’any que ve TV3 estrenarà un nou programa que presentaran Mònica Terribas i Jordi Basté. El programa es dirà Nexes, ha costat 1,35 milions d’euros i es finançarà amb part dels 6 milions que el departament de Cultura va transferir a la CCMA perquè els dediqués a “foment d’obres audiovisuals i cinematogràfiques catalanes de nova creació”. La CCMA no ha informat ni el dia exacte en què es posarà en marxa ni quin dia de la setmana s’emetrà. Fonts properes a la direcció de TV3, però, assenyalen que s’inclourà a la graella nocturna dels dimecres.

A la nota de premsa distribuïda per la CCMA s’explica que “Nexes no és un programa per debatre què pensem, sinó per explicar-nos a nosaltres mateixos què fem. Perquè som el que fem, el que compartim, i això és el que genera vincles i ens identifica com a persones, amb els nostres errors i encerts, les nostres debilitats i fortaleses. Durant el programa, comprovarem que compartim més experiències de les que ens pensem, per diferents que ens creguem que som. És per això que dos periodistes tan diferents com Mònica Terribas i Jordi Basté s’han aliat en aquest projecte: des del respecte professional, la passió per la comunicació, l’amistat i la complicitat que comparteixen des de fa anys, també es posaran davant del mirall de la seva vida”. S’emetrà en directe des d’un plató instal·lat a la Fira de Barcelona i, segons la CCMA, es farà “a distància i amb seguretat, però amb franquesa i donant la cara, responent preguntes que potser fins ara només s’havien fet en la intimitat: hi participaran 100 persones valentes que les respondran en públic”.

Al sector de la comunicació audiovisual ha sorprès que un programa d’aquest cost i ambició s’hagi comprat a la productora Arena Sports Media, creada tot just fa un any i mig. L’administra Xavier de Pol, que va ser un dirigent destacat del Grup Godó. Com a director general audiovisual d’aquest grup, va gestionar el funcionament de RAC1, RAC 105, 8TV i la productora Veranda. El març de 2018 va ser fitxat com a director general de Serveis Audiovisuals de la productora Lavínia però abans de complir dos anys en aquesta empresa va iniciar una aventura pròpia amb Arena Sport.

Els darrers mesos, Arena Sport Media ha subscrit tres contractes amb la Xarxa Audiovisual Local (XAL), l’ens que gestiona els mitjans de comunicació de la Diputació de Barcelona. Un mes després que l’ex-director adjunt de Lavínia, Lluís Garriga, fos nomenat conseller delegat de la XAL, aquest organisme li va fer el primer encàrrec a Arena Sport Media: elaborar un dictamen sobre la situació de la XAL. Per aquesta feina, la productora de Xavier de Pol va cobrar 9.800 euros. El 13 de desembre li va fer un segon encàrrec: elaborar un Pla estratègic en 4 mesos, amb una retribució de 14.000 euros. Finalment, el 26 de maig passat, la XAL va firmar un nou contracte amb aquesta empresa per “assessorament/finançament” per 14.000 euros més.

Xavier de Pol s’ha sabut moure bé en el poc temps que porta al davant d’Arena Sport Media: tres contractes amb la xarxa de mitjans de comunicació de la Diputació de Barcelona i un de milionari per fer un programa de TV3 amb dues estrelles de la ràdio com Mònica Terribas i Jordi Basté.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.