Veïns de la Meridiana planten cara als independentistes que tallen el trànsit

Denuncien que els talls estan provocant greus perjudicis de convivència i de l'activitat econòmica del barri

El tall de la Meridiana
El tall de la Meridiana

Uns 200 veïns de l’avinguda Meridiana de Barcelona han sortit per sortit al carrer a plantar cara al grup d’independentistes que des de l’octubre de 2019 es dediquen a tallar aquesta via principal de la ciutat amb l’argument del dret a defensar públicament els seus postulats.

Els veïns s’han manifestat aquest dilluns al vespre per demanar que s’acabin aquests talls que, segons denuncien, estan provocant greus problemes de mobilitat entre els residents de la zona i estan afectant greument l’activitat comercial del barri.

La protesta veïnal, la segona que fan aquests veïns de la Meridiana, s’ha concretat en una manifestació davant de l’estació de Sant Andreu Arenal on s’ubiquen els independentistes. Els Mossos d’Esquadra han desplegat fins a deu dotacions d’antiavalots per evitar que veïns i independentistes poguessin entrar en contacte.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

2 comentaris a “Veïns de la Meridiana planten cara als independentistes que tallen el trànsit”

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides