Salut triga dotze dies a remetre informació de la residència de Tremp a la Fiscalia

La Generalitat ha declarat aquest cap de setmana lliure de covid el centre geriàtric, que acumula 60 morts

La consellera de Salut, Alba Vergés
La consellera de Salut, Alba Vergés

La Fiscalia de Lleida ha rebut aquest dilluns del Departament de Salut de la Generalitat la documentació que li va demanar dotze dies abans sobre la residència geriàtrica Fiella de Tremp, on han mort 60 persones afectades per la pandèmia de la covid-19.

El Ministeri Públic va reclamar la documentació el passat 9 de desembre per saber si les mesures adoptades per evitar els contagis van seguir els protocols oficials i, així, determinar possibles responsabilitats penals.

Salut, a través de l’empresa pública Gestió de Serveis Sanitaris (GSS), controla el centre des del 28 de novembre, on han mort gairebé un 40% dels 160 residents durant la segona onada de la pandèmia.

Aquest dilluns, el departament que encapçala la consellera Alba Vergés ha comunicat que la residència Fiella es troba lliure de covid-19 després que aquest cap de setmana hagi finalitzat la quarantena dels últims interns que hi quedaven amb positius confirmats. No obstant això, encara quedaven sis residents positius ingressats a l’Hospital Comarcal del Pallars i en un centre de Guissona.

(Visited 152 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari