L’hoteleria, la restauració i l’oci nocturn es manifesten a Barcelona

Unes 800 persones recorren el centre de la ciutat amb lemes contra la Generalitat i la seva gestió

L’hostaleria, la restauració i l’oci nocturn s’han manifestat aquest dilluns a Barcelona per protestar contra l’enduriment de les restriccions per la pandèmia. Unes 800 persones han recorregut sorollosament el centre de la ciutat –amb sortida a la plaça de Sant Jaume i arribada a la cruïlla entre Diagonal i passeig de Gràcia- amb lemes contra el Govern i la seva gestió.

“No podem més”, “Volem treballar” o “Amb l’hostaleria no es juga” han estat algunes de les consignes. “Ja n’hi ha prou de criminalitzar-nos. La decisió que només puguem treballar per franges horàries no té ni solta ni volta, i s’ha fet des de la més absoluta ignorància”, clamen des del sector, que en un principi s’ha concentrat davant el Palau de la Generalitat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides