LAPORTA ES CAU DEL FAQS PER EVITAR UN ALTRE ESCÀNDOL DE TV3

Dissabte passat, el programa ‘Preguntes freqüents – FAQS’ DE TV3 va haver de corregir el guió i anul·lar a última hora la presència, entrevista i massatge previst a Joan Laporta, precandidat a la presidència del FC Barcelona que havia estat convidat com a gran protagonista de la nit.

També per ser objecte d’un acte més de suport a les seves opcions de recuperar el control del club com era la clara intenció d’un espai que realitza i produeix per a TV3 la productora El Terrat, inclosa a l’entorn de Mediapro des de fa mesos.

A última hora, però, algú amb cert grau de prudència va avisar que la presència de Laporta en una televisió pública descaradament indiferent i fins i tot contrària a la resta dels precandidats acumularia mèrits per a una nova compareixença parlamentària del seu director Vicent Sanchis i alguna autoritat més dels mitjans públics.

Una setmana abans, Joan Laporta ja havia estat l’únic precandidat entrevistat al Mati de Catalunya per Laura Rosel, on a més no se li va preguntar ni per la seva relació amb el Reus ni pel seu passat ni per res que pogués comprometre com haver estat condemnat per infringir els estatuts o per no reposar les pèrdues provocades per ell al FC Barcelona durant el seu mandat.

Algunes versions van apuntar que el mateix Laporta havia anunciat la seva baixa amb motiu d’una d’aquestes intervencions recurrents i posteriors a un tractament estètic amb botox al què s’ha sotmès recentment. No obstant això, aquest no seria el motiu real sinó la por de TV3 a ser exposat a una evidència més del poder de Mediapro, Jaume Roures, i les seves intencions de controlar el Barça sigui a través de Víctor Font o de Joan Laporta. Això, és clar, amb la connivència de TV3.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides