Felip VI viatja a Catalunya sense rebombori per evitar protestes

Ha lliurat el Premi Cervantes al poeta Joan Margarit

BARCELONA, 21/12/2020.- El rey Felipe VI hace entrega del Premio Cervantes 2019 al poeta Joan Margarit (izq) durante un acto de carácter "íntimo y familiar" celebrado este lunesen el Palacete Albéniz de Barcelona. EFE/Casa Real/José Jiménez SOLO USO EDITORIAL/SOLO DISPONIBLE PARA ILUSTRAR LA NOTICIA QUE ACOMPAÑA

Els reis Felip VI i Letizia han viatjat aquest matí a Barcelona per entregar el Premi Cervantes al poeta Joan Margarit, que havia de rebre el guardó el passat mes d’abril, però la pandèmia ho va posposar. Seria un viatge més dels reis espanyols a Catalunya si no fos perquè la visita s’ha mantingut en secret i la Casa Reial només l’ha fet públic un cop l’acte s’havia acabat i els reis ja eren fora. No fent pública la visita, els monarques s’han estalviat les protestes de les darreres visites.

El monarca hauria viatjat a Barcelona a primera hora del matí, segons ha avançat El País. L’acte, que ha estat catalogat de “privat” per la Casa Reial, no figurava a l’agenda oficial de Felip VI. L’entrega del premi ha tingut lloc al Palauet Albéniz de Montjuïc i ha comptat amb la presència del ministre de Cultura, José Manuel Rodríguez.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides