El Gremi de Restauració fa seus els insults d’una restauradora al govern de la Generalitat

L'entitat diu que les declaracions d'Aragonès contra ells són indignes i impròpies d'un servidor públic

Pere Aragonès
Pere Aragonès

El Gremi de Restauració de Barcelona ha donat suport i difusió a un vídeo que una restauradora de Girona ha fet carregant contra el govern de la Generalitat per les mesures anticovid que han provocat noves restriccions en l’ús de bars i restaurants.

En aquest vídeo, la dona explica que gestiona un bar a Girona amb el seu marit i que tots dos són treballadors autònoms. La dona es dirigeix als membres del govern català, als quals acusa de què “gràcies a vosaltres només tenim deutes” en veure impedida la seva activitat professional.

Al llarg del vídeo, aquesta restauradora lamenta que l’executiu que ara presideix interinament Pere Aragonès consideri que “la millor manera d’acabar amb aquesta pandèmia i amb els contagis és tancant i donant pel cul a l’hostaleria”. El vídeo acaba amb aquesta dona dient: “Feu una gestió pèssima, sou uns cabrons”.

En un missatge a Twitter on es reprodueix aquest vídeo, el Gremi de Restauració de Barcelona diu: “Estimat @perearagones @govern @Esquerra_ERC, aquesta restauradora de Girona també té una “clara posició partidista”? Les teves declaracions d’avui atacant el Gremi de Restauració i les persones que hi treballen són indignes i impròpies d’un servidor públic”.

Les declaracions a les quals fa referència el gremi corresponen a les que va fer Aragonès aquest dissabte, i en les quals afirmava que hi ha dirigents gremials que tenen una clara posició partidista, quan des del Gremi de Restauració de Barcelona es va qualificar de “declaració de guerra” fins a les eleccions del 14 de febrer al Parlament les noves restriccions per a contenir els contagis de coronavirus a Catalunya.

Aragonès va assegurar que “si hi ha dirigents d’algun d’aquests gremis que tenen una clara posició partidista, jo ho respecto, però les mesures que prenem el conjunt del Govern les prenem per a protegir vides, i al costat de la protecció de les vides està la protecció de l’economia”. Aragonès va afegir que “no són restriccions que vulguem fer, són restriccions que ens veiem obligats a fer i que estan fent també molts països del nostre entorn”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “El Gremi de Restauració fa seus els insults d’una restauradora al govern de la Generalitat”

Deixa un comentari

Notícies més llegides