14F: El Govern preveu vacunar els membres de les meses electorals

És un dels acords als quals s'ha arribat durant la taula de partits que s'ha fet aquest dilluns al Parlament

Eleccions

La Generalitat preveu vacunar les persones que s’hagin d’estar a les meses electorals a les eleccions del 14 de febrer. La idea del Govern és que Salut incorpori les persones que els hagi tocat ser membres de la mesa dins del calendari de vacunació.

El conseller d’Afers Estrangers i responsable de processos electorals, Bernat Solé, ha explicat que aquest és un dels acords a què s’ha arribat durant la taula de partits que s’ha fet aquest dilluns al Parlament.

De moment es mantenen dos escenaris en què no es farien les eleccions. Un confinament total o una situació d’activitat social molt i molt restringida. Si es fan les eleccions o si s’ajornen es decidirà el 15 de gener.

El que sí que ja es va fer oficial és que els ciutadans podran imprimir-se els sobres i les butlletes a casa per reduir el risc de contagi dins dels col·legis electorals.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides