Una legislatura curta i inútil

La legislatura està a punt d’acabar-se. El Parlament es dissoldrà automàticament el 21 de desembre vinent. Acaben tres anys en què, a més de per fer poques lleis i d’una escassa utilitat política, el Parlament ha servit per batre un nou rècord d’absurditat.

I és que s’han arribat a fer tretze plens monogràfics. Plens sobre l’arribada de Torra a la presidència, sobre la monarquia, sobre corrupció, sobre les dones, sobre la infància, sobre l’agenda social i el pluralisme, sobre “la Catalunya real”, sobre el tancament de Nissan o sobre la covid-19. I el millor de tot és que d’aquests debats no n’ha sortit cap llei o resolució que hagi canviat cap dels temes que s’hi tractaven.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides