La manca de maquinistes afectats de covid provoca retards a Rodalies

Renfe informa que la majoria de baixes són per contactes amb positius que han de fer quarantena

Tren de Rodalies

Renfe ha informat que tant aquest dijous com demà divendres hi pot haver retards i també modificacions dels trens de Rodalies a Catalunya arran de les baixes de maquinistes que estan afectats per la pandèmia de la covid-19. Segons el comunicat de Renfe, el problema és per una “manca puntual de maquinistes en el servei”.

A banda dels retards de fins a 20 minuts que s’han produït a primera hora del matí d’aquest dijous, Renfe ha avançat que es podrien arribar a suprimir fins a més de 20 trens de Rodalies Catalunya.

La companyia ferroviària afirma, però, que de “les baixes relacionades amb la covid-10, la gran majoria són contactes de positius que han de guardar la quarantena corresponent”, tot i que ha afegit que aquestes baixes “estan obligant a suprimir de forma selectiva alguns trens de Rodalies”.

Per aquest motiu, Renfe admet que es podrien haver de modificar horaris de diferents trens en les pròximes hores. La companyia també informa que treballa per incorporar cent nous maquinistes al servei, però que el procés ha patit retards “pels impediments que ha comportat la pandèmia pel que fa a processos de formació” dels nous professionals.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides