Empitjoren els indicadors de la covid-19 a Catalunya a l’espera de noves restriccions

Els hospitals sumen 56 nous pacients i el risc de rebrot i la velocitat de contagi del virus continuen disparats

La pandèmia empitjora a Catalunya

El Departament de Salut ha notificat aquest dijous un empitjorament de la majoria d’indicadors de la covid-19: ha augmentat el risc de rebrot, la velocitat de contagi del coronavirus, els pacients ingressats i el número de positius diagnosticats. En aquest sentit, la consellera de Salut, Alba Vergés, ja va avançar aquest dimecres que el govern català adoptaria restriccions per frenar l’expansió del coronavirus: “Haurem de fer sí o sí passos enrere amb la reobertura”.

El risc de rebrot ha crescut 29 punts, i s’ha situat en els 274. Per la seva part, la velocitat de reproducció del coronavirus es troba a 1,34, després d’haver ascendit 0,12 punts en les darreres 24 hores.

Així mateix, els hospitals catalans han sumat 56 nous pacients amb covid. Ara romanen hospitalitzades 1.532 persones, de les quals 345 es troben a les unitats de crítics (el mateix número que ahir).

D’altra banda, Catalunya ha registrat 2.269 nous positius de coronavirus (aquest dimecres se’n van detectar 2.112) i 30 defuncions més (ahir, 62). Des de l’inici de la pandèmia, s’han comptabilitzat 365.730 contagis i 16.524 morts.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides