Mediapro acomiadarà 160 treballadors a França amb el tancament de Téléfoot

Roures ha aconseguit forçar un canvi en les condicions del contracte que el lligava amb la transmissió del futbol francès i que li permetrà no haver de pagar els 325 milions d’euros que devia a la LPF gala

Jaume Roures

El director general de Mediapro, Jaume Roures, tancarà Teléfoot, la televisió que va crear per transmetre els partits de la lliga de futbol francesa, el 31 de desembre d’enguany o el 31 de gener de l’any vinent, i deixarà 160 treballadors a l’atur, segons avança Vozpópuli.

L’operació s’hauria produït després que Mediapro aconseguís forçar un canvi en les condicions del contracte que el vinculava amb la transmissió del futbol francès fins el 2024.

En aquest sentit, Mediapro va deixar de pagar quotes per valor de 325 milions d’euros a la Lliga de Futbol Professional (LPF) francesa amb l’objectiu de renegociar un contracte que començava enguany per 800 milions (i una mitja de 1.000 milions fins 2024) a favor dels clubs francesos.

Segons Vózpopuli, l’empresa de Roures, que va oferir vies per seguir emetent i no haver de tancar, i la LFP francesa han arribat a un acord davant el Tribunal de Nanterre, al qual només li falta la signatura del jutge.

El pacte assolit indica que la LFP francesa li perdona els 325 milions d’euros en impagaments a canvi de fer-se quant abans millor amb la gestió dels drets audiovisuals. No es descarta tampoc, però, que l’empresa de Roures indemnitzi fins a 100 milions en 6 mesos a la lliga de futbol francès.

Ara per ara, però, el problema està en què la LFP gala ha de trobar un nou operador, amb la dificultat afegida que la competició està en marxa. Algunes fonts indiquen a Vozpópuli que tot apunta que Canal+  acabarà sent qui se’n faci càrrec.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.