Es dispara el risc de rebrot i la velocitat de contagi del coronavirus a Catalunya

També creixen els pacients ingressats a les UCI i els casos positius diagnosticats

Prova de covid 19

El Departament de Salut ha notificat aquest dimarts un augment força elevat del risc de rebrot i de la velocitat de contagi del coronavirus. El primer paràmetre ha crescut 38 punts, i s’ha situat en els 219. Per la seva part, la velocitat de reproducció del coronavirus es troba a 1,11, després d’haver ascendit 0,17 punts en les darreres 24 hores.

A més, han pujat els pacients ingressats a les UCI (+7). Ara romanen hospitalitzes a les unitats de crítics 351 pacients, mentre que en el conjunt dels centres hospitalaris catalans hi ha 1.511 persones ingressades per covid (8 menys que aquest dilluns).

D’altra banda, Catalunya ha sumat 1.911 positius de coronavirus (aquest dilluns se’n van detectar 902) i 39 defuncions (ahir, 19). Des de l’inici de la pandèmia, s’han comptabilitzat 361.349 contagis i 16.432 morts.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides