La Fiscalia demana 2 anys i 9 mesos per a l’agressor d’una dona que treia llaços grocs a Barcelona

Imputa a l'encausat un delicte contra els drets fonamentals i un altre de lesions, així com l'agreujant per discriminació

Llaços grocs al Parc de la Ciutadella
Llaços grocs al Parc de la Ciutadella

La Fiscalia de Delictes d’Odi sol·licita que s’imposi una pena de dos anys i nou mesos de presó a l’home acusat d’agredir l’agost del 2018 a una dona que treia llaços grocs del Parc de la Ciutadella de Barcelona, avança El Mundo. A més, demana que hagi d’indemnitzar amb 400 euros per lesions físiques i 3.000 euros més per danys morals.

El fiscal Miguel Ángel Aguilar, segons aquesta informació, atribueix a l’encausat un delicte contra els drets fonamentals i un altre de lesions, amb l’agreujant de discriminació per motius ideològics i de nacionalitat de la víctima, una ciutadana d’origen rus a la qual va dir “estrangera de merda, ves-te’n’ al teu país”.

L’escrit d’acusació de la Fiscalia reflecteix que l’acusat va proferir insults xenòfobs després de recriminar a la víctima que tragués els llaços i de sentir-la parlar rus amb els seus fills, i que seguidament va fer-la caure colpejant-la amb força a la cara i va seguir etzibant-la cops de puny. El Ministeri Públic sosté que l’acusat va actuar guiat per la seva animadversió ideològica envers els no independentistes.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.