ERC fitxa un exPSC que negava que hi hagués presos polítics i exiliats

Castillo, que va ser el primer càrrec socialista a visitar Junqueras a la presó, va abandonar recentment el partit

Carles Castillo

ERC portarà a les seves llistes per a les eleccions catalanes del 14-F a l’exdiputat de PSC Carles Castillo, el primer càrrec socialista que va visitar a Oriol Junqueras a la presó i que, després d’haver abandonat recentment les files socialistes, serà el número 4 dels republicans per Tarragona.

Paradoxalment, Castillo escrivia a Twitter a finals de març del 2019 que no estava d’acord amb la designació de presos polítics o exiliats referint-se als polítics independentistes. Les expressions li semblaven “insultants” per als qui “realment ho van ser”.

Segons han avançat a EFE fonts coneixedores de l’acord, Castell ocuparà així un dels llocs de sortida de la candidatura d’ERC a Tarragona, on els republicans confien a repetir o fins i tot millorar els cinc diputats aconseguits en els últims comicis de 2017.

ERC ratificarà demà dissabte les seves llistes electorals i confirmarà, d’aquesta manera, el fitxatge de l’exdiputat socialista, al seu dia un dels grans valedors de Pedro Sánchez a Catalunya.

Abans, Castillo va ser sondejat també pels comuns, però la seva major sintonia amb els republicans ha acabat sent determinant per a la seva decisió, en part per la bona relació amb Junqueras.

(Visited 4.055 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari