Budó desinfla la moció de censura contra Marín

La consellera de la Presidència la considera precipitada i difícil de fer prosperar perquè ERC i JxCat no sumen prou vots

Meritxell Budó
Meritxell Budó

L’anunci per part d’ERC de la presentació d’una moció de censura a la Diputació de Barcelona contra la presidenta de la institució, l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, ha tingut una acollida freda per part de la consellera de la Presidència, Meritxell Budó.

Budó, en declaracions a TV3 i a la Cadena SER les darreres hores, ha manifestat que ERC i JxCat, socis al govern català, no sumen prou vots a la Diputació, on aquestes forces estan enfrontades, per tirar endavant una moció contra Marín.

“Les matemàtiques no donen”, ha adduït la consellera com a motiu pel qual veu “difícil” que prosperi un moviment en aquest sentit, que considera “precipitat” i “agosarat”. Així mateix, ha recordat a ERC que JxCat li ha ofert revisar pactes i, donat el cas, revertir-los per formar governs locals independentistes.

El cap de l’oposició a la Diputació de Barcelona, Dionís Guiteras (ERC), havia anunciat aquest dijous que presentaran una moció de censura després que Marín passés a estar investigada en el cas de presumpta corrupció del Consell Esportiu de L’Hospitalet, per la presumpta comissió dels delictes de malversació, prevaricació i omissió del deure de perseguir un delicte. L’alcaldessa de l’Hospitalet, citada per declarar per la Unitat Delinqüència Econòmica i Fiscal de la Policia Nacional (UDEF) aquest dijous al matí, va quedar en llibertat després d’haver estat detinguda preventivament.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides