Baixen els pacients amb covid-19 als hospitals catalans i a les UCI

Creixen els contagis, però la velocitat de reproducció del virus es manté a 0,96

Coronavirus

El Departament de Salut ha informat aquest dijous d’una baixada de pacients amb covid-19 als hospitals (-92) i a les UCI (-12). Ara romanen hospitalitzades 1.491 persones, de les quals 360 es troben a les unitats de crítics.

D’altra banda, la conselleria ha comunicat que la velocitat de reproducció del virus es manté a 0,96 com aquest dimecres. Per la seva part, el risc de rebrot ha baixat 1 punt, i s’ha situat en els 189.

Així mateix, Catalunya ha sumat 1.469 positius de coronavirus (aquest dimecres se’n van detectar 879) i 33 defuncions (ahir, cap). Des de l’inici de la pandèmia, s’han comptabilitzat 353.375 contagis i 16.251 defuncions.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides