La Generalitat farà “una reflexió” sobre les restriccions de Nadal si creixen els contagis per la mobilitat durant el pont

El subdirector de Programes de Protecció Civil, Sergio Delgado, mostra una gran preocupació pels “contactes fora de l’entorn” habitual

Sergio Delgado
Sergio Delgado

El subdirector de Programes de Protecció Civil, Sergio Delgado, ha avisat aquest dimecres que si el pont de la Puríssima comporta un augment de contagis, caldrà fer una “reflexió” sobre les restriccions de Nadal i “veure” si aquestes “estan adaptades a aquest element de risc”.

En una entrevista a TV3, Delgado ha assegurat que han constatat una mobilitat cap a segones residències durant el pont i ha mostrat una gran preocupació pels “contactes fora de l’entorn” habitual.  En aquest sentit, ha remarcat que” fer trobades fora de l’àmbit ordinari té un risc”.

Així mateix, Delgado, que ha qualificat la situació de “molt límit”, ha demanat fer un anàlisi de forma “racional” del Nadal i creu que “li hem de treure el component emocional”.

D’altra banda, el responsable de Protecció Civil ha indicat que el Procicat analitzarà la mobilitat durant aquest pont de la Puríssima per veure si es pot avançar la reobertura dels centres comercials oberts a l’exterior.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides