Mediapro ha hostatjat els webs del Consell Audiovisual de Catalunya els darrers dos anys

El CAC ha fet set encàrrecs a l’empresa de Jaume Roures i Tatxo Benet des de 2018, entre els quals una campanya de promoció de l’esport femení que va costar 14.850 euros

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) ha fet set encàrrecs a la productora Mediapro des del 2018. Entre aquests encàrrecs hi ha el servei d’allotjament dels webs del CAC els anys 2018 i 2019 i la producció d’una campanya de promoció de l’esport femení que va costar 14.850 euros. Aquesta quantitat, tot i ser elevada pel cost d’una campanya promocional d’aquestes característiques, suposava una despesa inferior als 15.000 euros que obliguen l’administració a fer un concurs públic. La campanya la va fer Mediaproducción SL mentre que els serveis d’allotjament dels webs del CAC els ha realitzat Mediapro Cloud, dues empreses que formen part de la productora que dirigeixen Jaume Roures i Tatxo Benet. En tota, el CAC ha pagat a Mediapro 35.078,03 euros per aquests encàrrecs.

El Registre Públic de Contractes i la Plataforma de Contractació Pública de la Generalitat recullen aquesta informació. El 27 de desembre de 2017, al Registre Públic de Contractes n’hi apareixen dos del CAC amb Mediapro Cloud pel “servei de hosting per aplicacions web” i pel “servei de hosting del nou web del CAC”. Mediapro es va comprometre a oferir aquests serveis durant tot l’any 2018. A més, va assumirtambé el compromís d’oferir els “serveis Backup dels webs del CAC” entre el 15 de juny i el 31 de desembre de 2018, segons informa la Plataforma de Contractació Pública.

El 2019, Mediapro Cloud va aconseguir dos contractes del CAC. Un, per “garantir l’accés continuat dels usuaris a la informació continguda en les webs esmentades, el seu desplegament en un entorn de seguretat pel que fa a possible atacs informàtics i el lliurament d’informes de seguiment per a l’avaluació dels seus rendiments”, valorat en 6.050 euros i amb una durada de sis mesos, entre l’1 de gener i el 30 de juny. L’altre, pel “servei d’allotjament dels webs del CAC”, també per valor de 6.050 euros i de durada entre l’1 de juliol i el 31 de desembre.

Mediapro Cloud va rebre 1.008,35 euros per allotjar els webs del CAC el mes de gener de 2020. El CAC va convocar un nou concurs per adjudicar aquest servei. Mediapro Cloud s’hi va presentar juntament amb 5 empreses més. Finalment, aquest servei va ser adjudicat a ASAC Comunicaciones, per 19.323,70 euros durant dos anys. ASAC Comunicaciones és una empresa ubicada a Llanera, al Parc Tecnològic d’Asturias, que, els darrers anys, ha estat contractada per diverses administracions catalanes com la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), el Port de Barcelona, la Diputació de Barcelona i la de Tarragona i ajuntaments com els d’Olesa, Manresa, Sant Vicenç dels Horts, Tarragona i Sant Cugat del Vallès.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides