El Més324 ha convidat el novembre 4 polítics independentistes per cada un que no ho és

Tres consellers, el cap de l’oficina de Puigdemont, Clara Ponsatí, Jordi Sánchez, un regidor i una diputada d’ERC han desfilat pel Més 324 mentre l’oposició només hi és present a través de Miquel Iceta i Joan Mena

Xavier Graset ha entrevistat aquest mes de novembre al programa Més324 que dirigeix i presenta a TV3 a 8 càrrecs públics o representants polítics independentistes front a 2 de forces polítiques no secessionistes. Del món polític independentista ha entrevistat al cap de l’oficina de l’expresident Carles Puigdemont, Josep Lluís Alay; al conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet (JxCat), a la consellera de Justícia, Ester Capella (ERC); al conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Bernat Solé (ERC), al secretari general de JxCat, Jordi Sànchez; a l’eurodiputada de JxCat i exconsellera d’Educació, Clara Ponsatí; a l’economista i regidor d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Miquel Puig i a l’escriptora i diputada d’ERC al Parlament, Jenn Díaz.

Per contra, de l’esfera política no independentista, el Més324 només ha convidat al portaveu de Catalunya en Comú i diputat d’En Comú-Podem al Congrés, Joan Mena; i al primer secretari del PSC i president del grup parlamentari Socialistes-Units per Avançar, Miquel Iceta. El percentatge resultant és que Graset ha convidat quatre polítics independentistes per cada un que no ho és, aquest darrer mes.

Cal remarcar que Graset ha convidat també en dues ocasions al diputat de JxCat al Congrés, Jaume Alonso-Cuevillas, en qualitat d’advocat de Javier Martínez, pare d’una de les víctimes de l’atemptat de Barcelona del 17 d’agost. Així mateix, el presentador del Mes 324 ha entrevistat també a Rosa Lluch, filla de l’exministre socialista, Ernest Lluch, amb motiu del 20è aniversari del seu assassinat per ETA.  Lluch serà la cap de llista dels comuns per Girona a les properes eleccions del 14 de febrer.

Per comentar els resultats de les eleccions als Estats Units, Graset va convidar l’economista Xavier Sala i Martín i el professor de Ciències Polítiques, Carles Boix, que va donar suport a la candidatura de Junts pel Sí el 2015. També van passar pel plató del Més324 aquest mes de novembre personatges que s’han incorporat a la causa independentista com l’escriptor Màrius Serra, el poeta Enric Casasses, el politòleg Jaume López, el periodista i empresari Toni Soler, l’activista Iñaki Rivera, l’escriptor Francesc Serés i el Síndic de Greuges, Rafael Ribó.

(Visited 856 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari