Què retreu Xavier Sala-i-Martin a Sergi Sol?

Xavier Sala-i-Martin
Xavier Sala-i-Martin

Un article recentment publicat a El Periódico per Sergi Sol, crític contra Laura Borràs, ha tornat a posar sobre l’assessor d’Oriol Junqueras la diana de les crítiques del sector postconvergent més afí a Carles Puigdemont.

L’economista de referència d’aquest sector independentista, Xavier Sala-i-Martin, en particular, no s’ha limitat a rebutjar que compari Borràs amb la presidenta madrilenya Isabel Díaz Ayuso, i a adduir que, per la mateixa regla de tres, Sergi Sol seria comprable a Alfonso Guerra.

L’economista, a banda de retreure-li que destil·la odi, així com “la superficialitat de l’anàlisi” i una manca d’empatia, ha destacat un paràgraf de l’article de Sol on afirma que “la inestabilitat sense solta ni volta guanyarà punts”. I on Sol, seguidament, hi afegeix que “la repetició electoral –que amb prou feines es va evitar el 2015-16 i el 2017-18– apareix en el pròxim horitzó com més probable”.

En aquest cas, Sol projectava la possibilitat que el tarannà de Borràs, que associa amb el populisme i a qui considera un triomf de Twitter, impedeixi formar un nou govern entre ERC i JxCat, forçant així una nova convocatòria electoral, ja que, com han dit emfàticament el dirigent d’ERC Sergi Sabrià, no pensen acceptar cap acord per formar govern tripartit amb el PSC.

A més de defensar Borràs, Sala-i-Martin ha aprofitat per retreure, gairebé com si fos un acte de traïció a la causa, a Sol que publiqui opinions a El Periódico: “I per cert, és MOLT MILLOR que guanyi Twitter que no pas que guanyin els mitjans de comunicació com el que et publica l’article (i que també va publicar la famosa “The Nota“), que han posat tots els seus esforços en perjudicar els objectius nacionals de Catalunya“.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “Què retreu Xavier Sala-i-Martin a Sergi Sol?”

  1. D’acord al 100% amb Sala i Martín. La ERC sotmesa a Madrid d’en Tardà, Rufián, Torrents i Sol està suicidant al partit i perjudicant gravíssimament al conjunt del poble català.

    Respon

Deixa un comentari

Notícies més llegides